Hej Forbinavänner

Den 2/6 hade vi i styrelsen Teamsmöte med Micke Thunberg som nu återvänt till Forbinabåtar. Han håller på för fullt med att uppdatera deras hemsida med mer Forbinaprodukter som reservdelar och tillbehör till våra båtar och på sikt även accessoarer såsom servis, glas mm.

Micke är vår kontakt när det gäller Forbina avseende frågor, beställningar etc och ni når honom enklast på info@forbina.se. Länken på deras hemsida är inte helt stabil så mejla direkt i stället så kommer han hjälpa till med svar på alla frågor.

Det som händer nu i Karlstad är att de ser över sina leverantörer av mattor, kapell och dynor mm för att ytterligare höja kvalitén och också försöka få fler lokala leverantörer.

2 nya båtar projekteras för produktion i Polen i samma fabrik som bland annat Bavaria tillverkas. Det handlar om en 36:a och en 42:a som förhoppningsvis kan presenteras på båtmässan i Göteborg 2024.

Vi har också pratat med Micke om att förlägga nästa årsmöte hos Forbina i Karlstad och vi skall försöka hitta ett passande datum för detta. Vi vill gärna satsa lite extra till det mötet då klubben firar 25 år 2024!

Vi i styrelsen kommer även att se över vårt utbud av profilprylar och hoppas kunna presentera något snart, och så småningom även rena Forbina-accessoarer som dock kommer försäljas av Forbina men med bra pris för oss klubbmedlemmar.

Avslutningsvis vill vi i styrelsen önska alla medlemmar en fantastisk Forbinasommar med trevliga turer och träffar på sjön!

FLER
INLÄGG