Bli medlem i Forbinaklubben!

Vi är väldigt många medlemmar i vår eminenta Facbookgrupp och många tror att det är samma sak som att vara medlem i Forbinaklubben. Så är det emellertid inte!
Det är just bara en Facebookgrupp där man med fördel äger en Forbina eller har för avsikt att köpa en, modell oväsentligt.
Att vara med i den gruppen är trevligt och utbytet av erfarenheter, tips o trix i snabba ryck är föredömligt. VI har även Stefan o Micke från Forbinavarvet med o ibland hoppar de in o svarar också när tid finns men……..det ger inte tillgång till klubbprylar o andra förmåner.
Klicka på “bli medlem” här på hemsidan och fyll i dina uppgifter så kan du snart pryda din båt med vår fina klubbvimpel som kommer med i välkomstpaketet eller beställa ett set snygga badhanddukar till båten.
Du kan då också beställa andra produkter ur vårt sortiment i butiken och tankar du tex i Waxholm på Gulf så har du 30 öre rabatt per liter diesel när du anger ditt medlemsnummer och kommer med din Forbinabåt.
Väl mött som medlem i Forbinaklubben och hoppas vi ses någonstans på sjön, håll utkik efter en blå vimpel det står Forbinaklubben på!

Vimpel 100kr

FLER
INLÄGG