Styrelse

Tommy Granberg

Ordförande

Jag bor med min fru i Herrljunga sedan många år men vår båt har vi på Kållandsö Marina båtklubb i Lidköpings kommun.

Mitt båtintresse startade i början på 90-talet med en Windy 22 dc. Insåg snart att detta med båtliv var något som tilltalade och dc´n byttes snart till större båt. Även en segelbåt har vi haft en tid, men har väl fastnat för motorbåt som vi tycker passar vårt båtliv bäst. Så det blev löpande byte av båtar där vi succesivt bytt upp oss lite varje gång.

2018 råkade vi få syn på en Forbina 35 DC hos en båthandlare och kikade in i förbifarten. Både jag och min fru såg då den fantastiskt genomtänkta och smarta planlösningen och insåg att vår dåvarande Nimbus skulle säljas så snart som möjligt.

Kort efter försäljningen hittade vi en Forbina 10000 – 04 som låg i Loftahammar och som var väldigt fin och det blev affär direkt! Detta följdes av medlemskap i Forbinaklubben och senare vårt första årsmöte som då var på Forbinavarvet. Gemenskapen kring dessa fina båtar var väldigt trevlig och vi gillar även den nära kontakten med tillverkaren.

Vår båtsäsong börjar oftast innan påsk då den helgen av tradition ska tillbringas ombord. Sen är vi i stort sett all vår lediga tid i båten fram till början/mitten av oktober då vi lyfter upp.

Joakim Wohlfeil​

Ledamot

Claes Wange

Medlemsansvarig
Bas-administratör

Bor i Motala där jag också har båten, en Forbina 11000. Åker dock ofta ut till ostkusten under semestern.

Annette Åslund

Kassör

Roger Hellstrand

Sekreterare

Niklas Dernvall

Webmaster

Jag är uppväxt utanför Örebro där jag bor på en gård tillsammans med min fru Sara. Skogspromenader och jakt är skön avkoppling från vardagen.
Somrarna har alltid tillbringats på Värmdö där förfäderna drev Myttinge båtvarv. Varvsdelen såldes av för många år sedan men mycket av kulturen och båtlivet fanns kvar för oss ändå tills vi sålde resten av fastigheterna

Nu har vi vår båt i Hampetorp i Hjälmaren. Vi slussar gärna genom Hjälmarekanal till Mälaren och vidare ut i Saltsjön där vi känner oss hemma. Där njuter vi av ett skönt båtliv träffar goda båtvänner och bara har det bra.

Båten är en Forbina 40 fly från 2008 som vi trivs väldigt bra med. Perfekt sommarstuga där både barn och barnbarn får plats när de vill åka båt.