Rapport från möte med Forbinabåtar

Som ni alla i klubben säkert har hört så pågår stora förändringar på Forbinabåtar i Karlstad. Styrelsen har haft ett möte med Forbina´s ledning och nedan följer en kort rapport från detta möte:  

Varvet helrenoveras och byggs nu om både ut och invändigt och kommer snart stå klar med fräscha ändamålsenliga lokaler för försäljning och produktion av Forbinabåtar!  

Nytt är även att Forbina framöver kommer att sälja båtar från Nordkapp och Grand som ett komplement till den fortsatta försäljningen och tillverkningen av Forbina 36 och 42. Dessutom säljer man ett antal mindre öppna Forbinabåtar och Snipan Classic tillverkas nu även för eldrift!  

Båtservice i Karlstad som bl.a. är auktoriserade för Volvo Penta Service ingår numera i koncernen och kommer flytta sin verksamhet till Forbinabåtar.   Hemsidan är under utveckling och kommer snart presenteras med en uppdaterad look och klubbens sida kommer finnas med som länk där.  

Tankar finns även om ett större utbud profilprodukter, något som vi i klubben ser mycket fram emot att kunna ta del av.  

Avslutningsvis ett mycket intressant och trevligt möte med Stefan Forsberg, Micke Thunberg och Magnus Lindberg från Forbina och vi i klubben önskar Forbinas Team stort lycka till i denna spännande nysatsning!  

Forbinaklubbens Styrelse

FLER
INLÄGG